onsdag 5. september 2007

Team Øygarden på verdsveven

No har me, Rebecca og Margunn, teke det store steget og kasta oss på bloggebylgja. Betre seint enn aldri, heiter eit gamalt ordtøkje.
For dei av våre potensielle trufaste lesarar som ikkje er heilt oppdaterte på kva me held på med for tida, kan me opplysa om at me dette året er stasjonerte i Øygarden, som er ein kommune 3 mil vest for Bergen. Her skal me vera eittåringar. Arbeidet består i å styra ein ungdomsklubb anna kvar laurdag, ha andaktar på skulelag, KRIK, barnelag og liknande, ha konfirmantundervisning og bibelgrupper, og vera leiar på ei rekkje leirar.

I dette høvet er me tilknytta Bibelskolen i Grimstad si Til Tjeneste- linje, noko som inneber at me skal avgarde til Grimstad 6 veker i løpet av året for undervisning og vegleiing. Trur dette kan verta spanande!


På denne bloggen ynskjer me å oppdatera våre både meir og mindre interesserte kjenningar om kva som føregår her ute i øyane!


Til no har me flytta inn i (merk) gardshuset vårt på Vik. Ei koseleg lita bygd med mange trivelege folk. Dei er som Øygardingar flest, svært imøtekomande og hyggjelege mot oss. Så dette lovar godt! På kvart møte me er på er me så "heldige" at me får lov å entra scena og presentera oss... Me har også hatt ei veke på BiG allereie.


Ryktene fortalde oss at været i Øygarden ikkje var av den beste sorten. Før me flytta ut hit vart me skremd med vind og regn kvar dag. I så måte må me seia at me er skuffa. Riktig nok har det kome nokre dråpar regn kvar dag, men vinden glimtar med sitt fråvær. (Ja, sjølvsagt bles det, men dei store stormane har lete venta på seg...)


For teamet, Margunn

1 kommentar:

Johanna sa...

hehehe=) For ein ÆRE, eg e den fusste te å legga igjen ein liten hilsen=)
Nå har endeligt Barnabas å meg åg komt oss te kontoret nå å her tar d jammen meg "HEILT" av!! hehe..
Dokk må ha masse lykke te åsså glede eg meg veldigt te å følga me på fortsettelsen! Ha ein super dag!!
Klemmar fra selvaste Randabergs ettåring, Johanna=)