tirsdag 19. februar 2008

Sjekketriks

No er team Øygarden på 4.-6. klasse leir. Og det har sin sjarm. Her kan ein læra mykje. Dagens lærdom er eit sjekketriks. Etter å ha høyrd på nokre av deltakarane under middagen, har me kome fram til at det er slik det skal gjerast:

Margunn: "Kan du ikkje spørra nokon for meg?"
Rebecca: "Kven då?"
Margunn: "Same det vel, berre spør nokon!"

Ja, slikt vert det i alle fall kjærastepar av når ein går i femte klasse og er på leir. Statistikken er to nye par til no!

(For dei som ikkje skjøna det, bytte me ut rolleinnehavarane med våre eigne namn. "Eg gjorde det berre for spøk." Sal Ord 26, 19)

2 kommentarer:

Christine=) sa...

Hehe...den e fine...den måten lærte eg meg og når me va i praksis i 5 og 6... der fekk du heila den tiå.ska eg spørr nåken for deg..;) det e d eg seje...d enkla e ofta d bestea...eller...?!?! Håpe dåkken har d bra...så må me snart sjåast igjen...!!!

Anonym sa...

Fantastisk jenter! Er å vilt sant det der ass.. Kjenner så sinnsykt igjen uttrykka fra leir! Fantastisk kos å lese bloggen deres og enda mer kos å besøke dere i Øygarden! Var så kos..! OG gjett hvordan jeg spiser apelsin nå for å si det sånn;) Hvertfall når det er tid nok og forskjellige folk å sprute på ;) Lykke til videre.. Brått er jeg i Bergen igjen! God bless!!